'Logica brengt je van A naar B. Verbeelding brengt je overal.' - Albert Einstein

E-mail

MEDIA

Als je bezig gaat met de challenges in Media leer je op de juiste manier gebruik maken van alles wat het internet ons te bieden heeft. Je leert Office365 op een professionele manier te gebruiken. Daarbij gaan we, erg belangrijk, aan de slag met veiligheid tijdens internetgebruik. Waar moet je op letten als je websites bezoekt, online shopt en gebruik maakt van social media. Erg leerzaam, maar absoluut ook leuk!

Media

cloud.png

Cloud & Online werken         

wachtwoord.png

Veilig online

mail.png
59690.png
59690.png

Basis

Pro

Office 365, dat klinkt misschien een beetje suf. Het tegendeel is echter waar! Dit pakket van applicaties is ideaal voor elke opdracht denkbaar. Een mooi verslag? Een e-mail? Een begroting voor een feest? Een databank voor informatie? Visitekaartjes? Alles kan met Office365. Kijk snel!

mediawijsheid.png

Mediawijsheid

Cyberpesten

cyberpesten.png

Grooming

grooming.png

Internetveiligheid, is een belangrijk thema! Je hoort steeds vaker dat mensen niet de juiste bedoeling hebben. In dit thema leer je hier mee om te gaan!

Nep News!

Ethiek

media.png
fact.jpg
reclame.jpeg

Reclame

Wat is goed en wat niet? 

Je hebt het President Trump wel eens horen zeggen. FAKE NEWS!! Hoe ga je om met nieuwsbronnen? Kun je alles geloven wat sociale media je aanbieden? Dat leer je in deze challenges!